Category: fatillahalvin

live face with two culture

me and husband has two different races.. so, everything was different but we are muslim it’s not been easy as you guys think.. because we need to understand what he eat , behavior or wear and so on that i will not been...

Read More

kisah viral~

Aku terdetik nak kongsi ilmu malam ni.. maklumlah dunia sekarang mudah sangat kan orang nak viral.. pelbagai kisah ada suka, duka , sedih , gembira and so on la~ Baru ni kat facebook ada viral kisah “misi tolak kepala...

Read More

PENGORBANAN~~

Pehal pulak aku tetiba nak story pasal pengorbanan eak??? siapa dalam hidup dia tak pernah langsung buat pengorbanan angkat tangan!! kalau hang tak pernah buat pengorbanan.. hang paling rugi.. Pasai apa?? dalam hidup memang...

Read More
Loading

September 2017
M T W T F S S
« Aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

instagram : https://www.instagram.com/nurfatillah/ facebook : http://www.facebook.com/nurfatillah/