firstly Assalamualaikum wbt…

ya allah lama benor cik misi tak berblog eak?? bukan ape serabut dengan study.. kehidupan seharian.. dan macam-macam lagi lah noh! ok dikesempatan ini ,masih di bulan mulia bulan syawal.. cik misi nak mengucapkan “selamat hari raya maaf zahir& batin” buat semua pembaca blog cik misi nih:)

alhamdulillah beraya tahun ni masih balik kampung cik misi.. maklumlah tak kan menjadi masalah tahunan menjelang hari raya.. memang akan pulang ke kampung mak abah cik misi.. hangpa pulak macamana cuba share sikit?? ade yang muka muncung panjang 10 inci ka?? ada yang kena tidoq luaq ka??  huhuk;P

cuti raya sebagai ‘student’ ni dapat lah 5hari.. alhamdulillah.. dapat beraya bersama suami dan anak-anak yang terchenta..

raya tahu ni cik misi melaram baju raya dari “LEEYANARAHMAN”. Waaa maklum lah tak pernah pun selama ni idam nak pakai baju beratuih-ratuih ni… takot.. tapi macamana ntah boleh ngoder.. hehehe.. ^^p

then yang lain cik misi beli di butik online, MALEEQA KUANTAN pun ok jugak dapat satu set family.. apehal meriah sangat hah tahun ni?? sebab tahun depan tak dapat cuti raya kot..kahkahkahkah.. gelak besau haaa.. sobs sobs sedih jadi misi susah cuti raya..:'(

“selamat hari raya” #salamkosongkosong

puasa pun tahun ni rasa sekejap sangat… mungkin cik misi berada si perantauan kot.. tu yang rasa sekejap sangat.. dan palng pecah rekod is cik misi tak ke bazar ramadhan langsung! oh no patut boleh turun 5kilo.. haha masa tu aku lah paling kurus di abad ini!.. tetiba lepas raya berkilo naik.. aiseymen~

haa.. hangpa macamana pulak?? puasa tahun ni koi naik ke koi turun.. if koi naik tu puasa yangyuk lettew~hehehe bangun pagi selak peruik la jawapnyeeee.. beraya pun sudah, pakai baju lawa-lawa pun sudah.. alamatnya poket kering je.. basuh baju tang poket kering.. ate gle jadi camtu kehey yop 😀

sabo yer kawan-kawan 10 hari lagi boleh la announce aku paling kaya!kahkahkahkah ! hokey akhir kata entry kali ni.. cik misi mintak ampun mintak maap sekali lagi andai terkasar bahasa terlajak kata nooo.. insyaAllah kita jumpa lagi di entry akan datang.. LOVE UOLS~

Salam Kosong Kosong~