Ya Allah mintak ampun sangat-sangat.. dah lama gila rasanya tak hapdate blog..*sigh

seriusly jadi student masa dah berkeluarga ni memang lah sangat mencabar.. tu pun dapat suami yang jenis sangat membantu.. Kalau yang makan pun kena hidang memang i kick ur ass! hahaha gurau jekk..

Kadang ada hari totally suami aku yang jaga anak.. tulah suami sekarang kena lah saling bantu-membantu.. kalau tak macamana nak aman rumahtangga kan..

Actually , aku tak tahu kenapa lah aku suddenly nak study pasal midwifery.. Padahal aku lebih suka emergency course.. tulah mana tau tak kenal maka tak cinta.. orang perempuan jadi misi tak belajr pasal midwifery rasa kosong.. that’s why yang ada course lain pun buat midwifery untuk second course.. then aku faham sekarang.. so tak perlu nak rasa menyesal hokey!

So permulaan minggu pertama aku dah dipening kan oleh kelas “research”.. Adui masing-masing muka berkerut ha.. macam jalan atas angin dohhhh..kahkahkahkah.. balik tu suami aku jemput terus ngajak pergi pekena black canyon.. pasal nak termuntah semua ada.. Ya allah.. tak tahu lah nak describe macamana.. perasaan gundah gulana.. alhamdulillah kawan-kawan, environment segalanya going smooth..

Yela midwifery adalah satu kos yang agak mencabar kan.. mana taknya.. You have to save and care about of two of life.. baru sekarang aku rasa tercabar dan mencabar.. but its okay, take it positively.

Tapi hopefully aku sempat lah nak update blog.. sebab dah jadi sebahagian hidup aku share cerita, experience.. and aku dapat tahu yang minggu ke 10 adalah cuti midsem!!

so kena plan ni nak bercuti kat mana.. lau kong siap duit hokey!hihihihihi;P