Assalamualaikum wbt..

fuh fuh fuh.. tiup habuk..hehe nampak nau dah bersawang berhabuk dah lama hakak tak berblogging.. maklumlah sebok dengan bisnes fame kosmetik.. memang tak menyempat hakak ni nak rehat.. hadoi la.. habis mengepos dah nak ke kelas menjahit.. If kerja pagi/petang tu memang kirim salam jela nak ke kelas menjahit tu.. Apa nak buat kehidupan semakin lama semakin mencabar… Tak kan hang nak duduk di takuk yang sama kan..

By the way.. hakak nak cari dropship yang boleh bantu hakak dalam bisnes super gojes fame ni.. sebab memang hakak tak menang tangan.. seriously! Hangpa jangan risau bisnes ni memang sempoi.. siapa tak nak cantik kan.. sekarang ni hang bisnes kecantikkan,ubat kurus, makanan memang lah boleh buat duit.. Hangpa ingat ni “when u dream big, you just go and get it” kalau hangpa ingat tu dah pasti hangpa fokus apa yang hangpa nak buat..

Bagi hakak fame paling senang dan tak perlu modal.. nak jadi dropship pun hangpa pakai dan post share apa yang hangpa rasa pakai produk fame.. kalau tak mampu nak beli.. hangpa boleh share post kawan-kawan fame.. mana tau rezeki Allah yang bagi kan.. ada jugak orang ngoder.. dapat untung dah boleh beli lipcream fame.. pakai dan post.. sebab tak perlu syarat untuk jadi dropship.. Lain lah hang nak jadi agent macam hakak.. tu kita kena private message ye.. yang pasti lumayan?

Sejak pakai fame ni.. husben hakak dok kata lawa saja.. nak pi mana.. tanya segala.. padahal kalau hangpa nak tau.. hakak pakai tak dan lah berapa minit.. hanya dap dap dap dah siap ! Hokey hakak belanja sikit gambar ye.. jangan cakap hakak tak payung.. hakak payung hangpa satgi?☂️

img_2597

img_2706

img_2813

Bb cushion fame memang best! Bagi yang nak cepat kalut macam hakak sangat sesuai.. yela hakak tak lah pandai make up.. nak pakai foundation concealer bagai tu.. tapi dengan bb cushion fame hangpa hanya dapdap pastu dah siap ! Dah menutup cela cela makneka kat muka.. tak percaya pi cuba dulu.. tentu hangpa tak menyesal sebab beli.. Tengok gambar hakak gojes kan?? haha angkat bakul sendiri.. suka hati lah kan.. hangpa yang berminat boleh pm/wasap hakak ye..

?0133199084

dropship wanted?