Aku nak share dengan hangpa satu kedai favourite aku lah kan.. Western food yang super duper sedap! Makan sekali akan mai berkali-kali.. Meh kita roll up antara menu yang ada kat BigBob Bertam..Zasss?

image

Main course.. ?

image

Paling fav sup cendawan dan spaghetti carbonara beef bacon.. Marbeles!

Nie antara menu yang ada kat BigBob Bertam.. Actually Bigbob ada branch lain kat Pauh garden.. Sana lebih besaq la dan banyak menu.. Tapi taste yang sama.. Memang carbonara dan sup cendawan lain dari yang lain.. Ibarat makan kat hotel 5star taste dia.. Seriously!

Nie "Appetizer" pilihan kami.. Grilled beef salad.. Bergembut daging dia..dap dap dap!?

Nie “Appetizer” pilihan kami.. Grilled beef salad.. Bergembut daging dia..dap dap dap!?

Spaghetti carbonara..  Beef bacon.. Ada cendawan memang fav aku.. Sos carbonara dia.. Menganciam!

Spaghetti carbonara.. Beef bacon.. Ada cendawan memang fav aku.. Sos carbonara dia.. Menganciam!

100% beef burger.. Menu pilihan cik husben.. Patty tebai gabai hokey..berbaloi baloi!

100% beef burger.. Menu pilihan cik husben.. Patty tebai gabai hokey..berbaloi baloi!

Mashpotato.. Actually takdak pun dalam menu.. Tapi aku tibai je pasal sup cendawan dah habis.. Bayangkan time tu baru pukul9pm dah habis.. Laku sungguh!sedap wei!

Mashpotato.. Actually takdak pun dalam menu.. Tapi aku tibai je pasal sup cendawan dah habis.. Bayangkan time tu baru pukul9pm dah habis.. Laku sungguh!sedap wei!

Pop the soda.. Minuman khas Bigbob.. Ada 5jenis perasa.. Macam sarsi bodoh zaman dolu dolu panggil kan..?

Pop the soda.. Minuman khas Bigbob.. Ada 5jenis perasa.. Macam sarsi bodoh zaman dolu dolu panggil kan..?

Harga yang sangat berpatutan dengan rasa setiap menu.. Portion pun besaq.. Boleh makan berdua satu mangkuk spaghetti tu.. Lain lah kalau lapaq gila memang boleh habis..hehe.. Boleh di katakan kesemua lah menu dia aku dah pernah rasa.. Overall memang tasty! Takkan menyesal hokey..

So siapa-siapa yang singgah menyinggah sini area Kepala Batas Bertam boleh lah mai try! Confirm dok teringat ringat.. Pasai mak cheq pun sekali makan teringat saja.. Huhu.. Waktu operasi : 4pm-11pm cuti pada setiap isnin..?

Slurppppp!!! Marbeles!

Slurppppp!!! Marbeles!

Selamat mencuba!