Big Bob Bertam

Aku nak share dengan hangpa satu kedai favourite aku lah kan.. Western food yang super duper sedap! Makan sekali akan mai berkali-kali.. Meh kita roll up antara menu yang ada kat BigBob Bertam..Zasss? Nie antara menu yang ada kat BigBob Bertam.. Actually Bigbob ada branch lain kat Pauh garden.. Sana lebih besaq la dan banyak menu.. Tapi taste yang sama.. Memang carbonara dan sup cendawan lain dari yang lain.. Ibarat makan kat hotel 5star taste dia.. Seriously! Harga yang sangat berpatutan dengan rasa setiap menu.. Portion pun besaq.. Boleh makan berdua satu mangkuk spaghetti tu.. Lain lah kalau lapaq...

Read More