The original thai boat noodle at sunway carnival mall, seberang jaya Pulau Pinang… Memang ho liau lah kalau thai boat noodle ni dah menjelma dekat dengan aku kan.. Selama ni punya nak makan kalau sampai KL je mesti nak pekena thai boat noodle.. Kenapa eak?? Haa mai tengok food dia.. Super duper delicious mak cious kot..?

Tengok ni.. Penuh meja.. Ada lapan mangkuk lagi tak sampai nih.. Hahaha

Tengok ni.. Penuh meja.. Ada lapan mangkuk lagi tak sampai nih.. Hahaha

Jangan pelik kalau mata beta macam tu.. Sakit mata   Sedih mak! Selagi ada apa dalam menu tu kami ngoder jek.. Bila waiters mai hantar dah garu kepala nak boh celah bedah mana.. Haru betoi la.. Tapi apa-apa pun thai boat noodle sini memang sempoi.. Kawasan luas.. Selesa.. cuma environment macam biasa la riuh rendah sikit.. Tapi hokey saja.. As long dapat menternak lemak.. Heee

Nie beef meatball.. Chicken meatball dah habis.. Sad:(

Nie beef meatball.. Chicken meatball dah habis.. Sad:(

Ini roti sangkaya.. First time rasa .. Sedap ngat ngat!

Ini roti sangkaya.. First time rasa .. Sedap ngat ngat!

Aku suka benda alah ni.. Sedap sangat 2 singgit 2 singgit!! Hehe macam mail la plak en.. Tapi memang sedap cuba jangan tak cuba

Aku suka benda alah ni.. Sedap sangat 2 singgit 2 singgit!! Hehe macam mail la plak en.. Tapi memang sedap cuba jangan tak cuba

Egg noodle memang habis memanjang kalau kat KL, tak pernak aku rasa.. Ni lah baru pertama kali.. Tapi keow tiaw lagi dap dap:)

Egg noodle memang habis memanjang kalau kat KL, tak pernak aku rasa.. Ni lah baru pertama kali.. Tapi keow tiaw lagi dap dap:)

Haa tengok sendiri banyak mana size noodles boat ni.. Mau kami tak ngoder 24 mangkuk harini.. Hahaha jangan terkejut.. Sebab kami sendiri pun terkejut.. Siap tahan lagi waiter nak mai hantar makanan.. Hadoiyai.. Apa pun hampa pi try la noh.. Selamat mencuba! (^_*)

Nah belanja lagi satu gambaq.. ;)

Nah belanja lagi satu gambaq.. 😉