Memang superb kalau masa hujung minggu hampa spend kat spa.. Minggu nie, tetamu bulanan aku dah datang.. So aku tak dapat ambik pakej whole body la.. Kang meleleh tak dapat ketagih mak itam meleter plak.. Haa dah keluar lirik lagu dh.. Kiki?

Disebabkan aku rasa macam tetiba mood aku nak ke spa untuk release tension! Haa kau tension saja.. Almaklum la, sejak mak keja kt Hospital Seberang Jaya ni asyik stress sajo mak.. Pesakit ramai gila.. Lantaklahkan.. Nak buat guano khidmat untuk negara Malaysia thorchinta! Story pasal negara thorchinta.. Teratak spa ada buat pakej buy 2 free 1 tau untuk pakej spa.. Hurmm best kan kan??

Dan semalam jugak aku dapat whatapps dari Bos Teratak spa, sempena bulan kemerdekaan kita ke 59 ni.. Boleh dapat harga rm59 untuk second treatment! Tak ke lagi super duper best??? Memang aku zuppp terus la kan! Bulan ogos ni ada 31 hari kot.. Nak kata tak dak masa tu mustahil lah kan.. Lol?

Haaa.. So cepat cepat fikir nak buat treatment apa and grab la 2nd treatment punya promo ni?

Haaa.. So cepat cepat fikir nak buat treatment apa and grab la 2nd treatment punya promo ni?

Minggu lepas aku ambik pakej buy 2 free 1 facial pakej.. First treatment aku pilih “revitalizing AHA peeling” selama 90minit.. Rawatan ni digalakan untuk firstimer yang buat facial.. Untuk buang sel kulit mati.. Bukan saja untuk buang kulit mati tau.. Aku dapat urutan yang spesial time ni tau! Sebelum ni aku pi spa yang lain.. Tak pernah aku di minta untuk berkemban.. “Haik, bukan kena tanggal subang je ke dik?”kata aku kat therapist tu.. Baik sopan je.. “Tak puan, kita nak buat urutan sikit di lengan dan badan.. Mintak puan tanggal cincin,gelang, jam ye.. ” kata therapist tu..Ya allah servis depa memang menambat hati aku.. Tip top kau!

Aku suka ngat ngat air asam herba ni.. Memang fresh!☺️

Aku suka ngat ngat air asam herba ni.. Memang fresh!☺️

Masuk je dh wow.. Dekorasi dia menyamankan!

Masuk je dh wow.. Dekorasi dia menyamankan!

Kerusi untuk foot bath mungkin.. Nampak teratur dan kemas☺️

Kerusi untuk foot bath mungkin.. Nampak teratur dan kemas☺️

Time for facial!! Huhu ?

Time for facial!! Huhu ?

Masa rawatan memang puas hati dengan gemut gemalai therapist tu.. Sekali dia pakai yang ball biru tu.. Urut kat muka rasa sejuk je.. Kurus dah sikit muka aku ni.. Hahaha? Dan dan kurus.. Padahal melantak kuat.. Kikiki.. Hokey sambung balik.. Rawatan ke dua akan diberi masa dalam lingkungan 2 minggu.. Tak buleh kerap-kerap ye.. Next treatment aku pilih “Age reverse oxygen”.. Tak sabar rasanya.. Dah confirm aku akan add on rm59 tu lagik!! Mau tunggu lagi kan…

Okey simpan sehari rm10 mulai harini.. Hihihi gigih kan.. Mesti lah, tak kan “bang, nak pi spa nak duit”.. Hakak bukan cmtu eakkk.. Nak bagi hokey je.. Hahaha.. Apa lagi hampa hampa depa depa.. Jom lah sama- sama ambik promosi ni.. Confirm tak menyosal! Roger and out! ?