HONEYMOON : STAR CRUISE LIBRA PEN-PHU-KRAB-PEN part 2

Sambungan dari entry part 1…   Macamni lah suasana yang makan tak berhenti-henti.. sampai dah habis “sunset” timbul “moon”..huhu.. Kami masih stay kat deck 10 sebab katanya ada persembahan.. Dan satu lagi nak bagitahu yang naik je cruise ni kita diberi jadual selama 4hari 3malam tu.. Segala aktiviti ada tau.. termasuk menonton wayang time midnight, beberapa pilihan cerita yang ada mengikut hari, yang penting free..huhu… Tapi yang kena bayar tu, aktiviti lain seperti Royal Casino, persembahan yang paling tak leh belah “No bra” .. Ape lagi aku cakap la kat husben aku, “jangan senyap-senyap you ada kat sini sudah,...

Read More