HONEYMOON : STAR CRUISE LIBRA PEN-PHU-KRAB-PEN part1

kalau nak ikutkan ni 2nd honeymoon kami ke overseas, yang 1st honeymoon ke bali, indonesia masih dalam pencarian bukti..hahaha.. Tak boleh belah kan, hilang semedang! Hokey.. Balik pada entry kali ni aku nak sharing is caring kot kot siapa yang teringin nak join Star Cruise Libra. Memang aku cakap antara the best percutian yang kami pernah pergi. Sebabnya mungkin berdua je, tak dak bertiga atau berempat..kikikiki.. Time ni alisha kena dok dengan tok dan tokwan kat Taiping, Bubye kakak..heeee..ehh..Fattah time ni tak wujud lagi.. Harap maklum..(^_^)V Antara pakej yang kami ambik ni, PENANG – PHUKET- KHRABI- PENANG, pelayaran selama...

Read More