“Anugerah Terindah” SAYANGKU ALVIN TAN MUHAMMAD PART5

Mintak maaf ngat ngat pada kawan-kawan yang mengikuti cerita aku dan husben #sayangku Leftenan Komander Alvin Tan Muhammad..cerita terhenti di part 4 jek.. Bukan apa mak jemah ni sibuk nguruskan anak pinak ni haaa.. Memandangkan story kat TV3 pun belum berakhir, “SAYANGKU KAPTEN MUKHRIZ” drama adaptasi dari novel anugerah terindah by SOPHIE SHOPHILEA yang penuh dengan konflik dan dugaan pancaroba tu, aku pun nak nyambung lah stori mori aku dan husben..hehe peace yeop! Sebelum kejadian 15th desember 2012, aku bagitau bakal suami ” you, i rasa better i jumpa family you dulu lah..mana tau diorang rejek i ke tak...

Read More