Serasi fattah dengan sudocream

Entry kali ni sesuai untuk parenting..huhu..?sebabnya aku nak share experience aku baru-baru ni.. Terjadi kat my baby boy Al-fattah, sian dia disebabkan oleh lactose intolerance..? Fattah sebelum ni minum susu karihome infants..then sampai 6bulan lebih dekat 7bulan baru aku perasan yang tin putih karihome sampai 6bulan saja.. Tu pun sebab tok laki aku yang alert kan..hee? Dah tu tiba masa untuk bertukar susu karihome 6bulan dan ke atas.. Mula je tukar susu tu fattah minum okey je.. Tapi private part dia jadi kemerah-merahan.. Aku ingat merah biasa, aku tarok bedak iken sikit..makin lama makin teruk pulak..ah sudah.. Pehal ni??...

Read More