Mulanya di sini ku kenali dirimu..sehingga kini kita akan terus berlagu…sama-sama!kehkehkeh..
Boleh pulak la aku nyanyi kan…

Hokey…ceritanya aku ni misi kat Hospital Pulau Pinang, disebabkan aku ditukarkan dari Jabatan kecemasan ke Jabatan Medikal/Paliatif..so aku dah tak jadi nak cemas sangat la kan..banyak masa terluang..kawan-kawan yang aku nk ajak lepak pun dah takde posting jauh..so aku dekatkan diri aku kat Jabatan Blood Bank..

580331_510830002279705_1227115703_n

gojes tak aku??haha..aku misi vogue kot pakai kasut tinggi hokey..kat sini pesakit tak ramai boleh la pakai heels kan..hihihi..ok balik pada story mori kat atas tu..aku pun join la locum Blood Bank bila ada time free..lagipun untuk elakkan aku teringat ngat ngat kt bopren lama..tutttt…psttt kisah lama k!jangan sentap laling!hehe

284259_511049248924447_1232588695_n

Menurut gambaq kat atas ni..22hb september 2012 pada hari sabtu..sumber ihsan kat facebook, aku pi korek balik..haha..hampa boleh tengok kat facebook aku..time ni aku saja nak post kata buat locum kat KD Sri Pinang,Gelugor dah takde mamat lain aku nak ambik gambaq..aku pun snap pi la picture mamat ni..pasal dia paling last menderma tau..masa awal-awal tu aku sibuk buat kerja lah kan…takde masa pulak aku nak selpie selpie ka

Tapi yang kelakarnya bila ingat..lepas je mamat beruniform biru ni derma darah, aku nak la turun kan kerusi dia yang tadi keadaan landing terangkat tu..boleh pulak di nak terjatuh..nasib baik aku sambut..dah macam hindustan la pulak kan..hahaha…saja buat taktik la tu..hahampeh!Aku ada la jugak survey kat anggota-anggota sukarelawan macamana nak bergiat kat Kd Sri pinang ni sebab ada aktiviti-aktiviti menarik..dulu aku nak jadi polis bukan misi huh! tapi ada hikmah kan disebaliknya..huhuk

Survey punya survey..kami pun kemas barang la nk tutup kedai (derma darah)..hehe..boleh pulak mamat beruniform biru ni datang kat aku..”saya dengar ada yang berminat nak masuk PSS (Pasukan simpanan sukarela),betul ke?”
ek’eleh…dengar nada macam berlagak siot..dengan kening terangkat-angkat bila cakap..elehh..meluat pulak aku..
aku tengok nama “ALVIN”,bisik hati aku mungkin dia sabahan kot..bukan islam..ok lantak lah..

to be continued…..