apa yang boleh hampa “describe” dari gambaq hat duk ada ni?? kehkehkeh…apa-apa pun aku tau cerita hat dok hot sekarang kat tv3 kan “sayangku kapten mukhriz” cerita yang di adaptasi oleh penulis Sophie Sophilea novel bertajuk “Anugerah┬áTerindah”

Bagi aku ini lah “Anugerah Terindah” yang Allah swt kurniakan kat aku..hehe

Kami hanya perlu seminggu waktu pengenalan dan kami membuat keputusan untuk bertunang pada Dec 2012 dan bernikah pada Mac 2013….kejap je kan??Gentle tak laki aku??kehkehkeh

Kalau nak tau macamana aku boleh terpikat kat kat dengan laki mualaf ni..tunggu entry aku yang seterusnya ye..LOVE